Kosteusvauriokorjaukset laadulla ja luotettavasti Pohjois-Pohjanmaalla ja Lapissa

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Pohjolan remontointi & kuivaustekniikka Oy on kosteusvauriokorjauksiin sekä valesokkelikorjauksiin erikoistunut, vahvan kokemuksen omaava rakennusliike Pudasjärvellä.

Päätoimialueemme kattaa joustavasti lisäksi Iso-Syötteen ja Syötteen alueen, Ranuan, Posion ja Taivalkosken sekä muun Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin alueen.

Kosteusvaurio vaatii aina nopeaa reagointia

Oletko havainnut kotonasi tai muussa kohteessasi mahdollisia merkkejä kosteusvauriosta? Tällaisia voivat olla esimerkiksi halkeilevat, kupruilevat, lohkeilevat tai värjäytyneet rakennusmateriaalit. 

Kosteusvaurio on vakava terveydellinen uhka, joka myös laskee rakennuksesi arvoa merkittävästi. Kosteusvaurion havaitessa onkin syytä ryhtyä pikaisesti kartoitus- ja korjaustoimenpiteisiin. 

Työhön tulee aina valita alan kokenut ammattilainen, joka tuntee ja tietää ongelman riskit sekä omaa ammattitaidon turvallisen ja pitkäikäisen korjauksen toteuttamiseen. Pohjolan remontointi & kuivaustekniikka Oy on toiminut kosteusvauriokorjausten parissa jo yli kymmenen vuoden ajan menestyksekkäin lopputuloksin.

Palvelumme sisältävät:

  • kosteusmittaukset

  • kartoitukset

  • kuivaukset

  • home- ja mikrobipuhdistukset sekä hajunpoiston

  • viemärivahinkojen korjaukset

  • palosaneeraukset

  • uudisrakentamisen kosteusvalvonnan

  • alipaineistetut suojaukset.

Kokonaisvaltaiset korjaukset

Kosteusvauriokorjaus alkaa ongelmaan perehtymisestä, kosteusmittausten tekemisestä sekä kosteusvaurion aiheuttajan selvittämisestä. Kosteusvaurio voi johtua useista eri syistä. Esimerkkejä näistä ovat salaojien toimimattomuus, valesokkeliongelmat ja huonosti korjatut höyrynsulut seinä- ja kattorakenteissa. Rakenteiden kuuluu olla tiiviitä, ja meidän avullamme saat korjattua huonoon ilmanvaihtoon tai tuloilmaan liittyvät ongelmat.


Mittausten jälkeen tehdään alkukartoitus, jolla selvitetään vaurion laajuus. Kartoituksen jälkeen suunnitellaan ongelman korjaustoimenpiteet ja sen ratkaiseminen pitkällä tähtäimellä. Ongelman alkuperäinen syy halutaan aina poistaa, jotta vaurio ei pääse toistumaan. Varsinainen lopputyö toteutetaan vahvalla ammattitaidolla, turvallisesti ja laadukkaasti.

Valitse alan kokenut ja luotettava asiantuntija!

Pohjolan remontointi & kuivaustekniikka Oy toteuttaa valesokkeli- ja kosteusvauriokorjaukset kokemuksen tuomalla varmuudella. Hoidamme työn alkukartoituksesta lopulliseen korjaukseen ja viimeistelytöihin luotettavasti, vahvaa ammattitaitoamme hyödyntäen. Toimimme Pudasjärvellä, Ranualla, Posiolla, Taivalkoskella sekä muualla Pohjois-Pohjanmaalla ja Lapin alueella.

Ota yhteyttä ja kerro tilanteestasi niin sovitaan kartoituskäynnistä!

Yhteystiedot
Puhelin-ikoni

Pohjolan remontointi & kuivaustekniikka Oy toteuttaa kosteusvauriokorjaukset yli kymmenen vuoden kokemuksella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot